Menu Close

2016-2017 M. M. TRAKŲ RAJONO MOKYKLŲ SPORTO ŽAIDYNIŲ BADMINTONO VARŽYBOS

Vasario 15 dieną mūsų gimnazijos sporto salėje vyko Trakų rajono mokyklų sporto žaidynių badmintono varžybos, kuriose dalyvavo ir mūsų gimnazijos merginų ir vaikinų komandos, jas  subūrė ir varžyboms pasirengti padėjo  kūno kultūros mokytoja Ramutė Kontorovičienė.

Komandos tarpusavyje žaidė rato sistema, kiekviena asmeninė pergalė buvo labai svarbi komandai,  todėl badmintono aikštelėje netrūko emocijų,  sportinio azarto,  komandų vadovų ir žiūrovų palaikymo.

 Varžybas padėjo organizuoti ir jose sėkmingai talkino kūno kultūros praktiką mūsų gimnazijoje atliekantys  LEU antrojo kurso studentai – Karina Garifovaitė ir Danielius Damauskas.

Susumavus varžybų rezultatus, mūsų merginų komanda užėmė antrąją vietą, vaikinų – trečiąją.

Sveikiname  mūsų merginas: Eveliną Gavlaitę (Ib gimn. kl.), Brigitą Šapokaitę  (IIa gimn. kl.) ir Beatričę Tadarovskytę (IIa gimn. kl.) ir 8b klasės vaikinus  – Kirilą Šeršniovą, Andrių Švilpauską  ir Saulių Sergatiuk.

Pasibaigus varžyboms, apibendrinamąjį žodį tarusi varžybų vyr. teisėja Ramutė Kontorovičienė, džiaugėsi  Trakų rajono mokyklų aktyvumu, noru  sportuoti, rungtyniauti, tobulėti ir populiarinti šią sporto šaką.

Gimnazijos informacija

IMG_0171

Skip to content